domingo, 12 de marzo de 2017

V FESTIVAL MIRADES



La 5a edició del Festival Mirades és cada cop més a prop i no volem que us en perdeu cap detall.
Per aquest motiu us adjuntem el catàleg del festival i l'enllaç de la seva pàgina web. A tots dos hi trobareu tota la informació necessària (les exposicions amb un breu resum de cada treball exposat i una ressenya biogràfica del seus autors, les activitats paral·leles, les ubicacions i horaris per cada exposició, i més...).


Catàleg del Festival


TALLER DE FOTOGRAFIA DE CARRER, AMB DAVID SALCEDO

Dins de les activitats que es celebraran en paral·lel al V Festival de Fotografia, es realitzarà un Taller de Fotografia de carrer, amb el fotògraf David Salcedo.
Us adjuntem el document amb tots els detalls i amb el procés d'inscripció.




REFUGIATS, L'ODISSEA CAP A EUROPA, DE SERGI CAMERA

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA

Títol:         REFUGIATS, L'ODISSEA CAP EUROPA
Autor:       Sergi Camera
Lloc:         Claustre de l’Hospital
                C/ Hospital,2
                Torroella de Montgrí

Dates:       del  27  de febrer  al 25 de març de 2017
Organitza: Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí i Coordinadora d'ONG Solidaries

Una exposició amb fotografies de Sergi Càmara, figura emergent de la fotografia documental a Catalunya, mostra la perillosa i llarga ruta cap a Europa de molts refugiats de procedència diversa, i el camí que han d’emprendre a la recerca d’una nova vida lluny de la guerra. Amb les imatges visualitzem gran part del camí que han recorregut milers de refugiats que fugen amb determinació de la barbàrie i el caos, patint tota mena de riscos. Aquesta exposició és una iniciativa del Comitè per a l’Acollida de les Persones Refugiades, amb la col·laboració del Palau Robert, per sensibilitzar l’opinió pública catalana sobre el tema dels refugiats. El Comitè per a l’Acollida de les Persones Refugiades, creat pel Govern de Catalunya per facilitar l’acollida dels refugiats, està format per actors catalans públics i privats que treballen en aquest àmbit.