domingo, 22 de mayo de 2016

15 ANYS D'EXPOSICIONS AL CLAUSTRE



EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA


Títol: 15 anys d'exposicions
Autor: Exposició col.lectiva
Lloc: Claustre de l’Hospital
        C/ Hospital,2
        Torroella de Montgrí
Dates: del 4 al 30 de Juny de 2016
Horari: tots els dies de 10 h a 19'30 h
Organitza: Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí







I JA SÓN 15 ANYS D'EXPOSICIONS!!!

Sí, 15 anys d'exposicions continuades i només hi ha hagut un sol mes (el juliol del 2012) que la instal·lació va romandre tancada per obres en el claustre. Durant aquests 15 anys, hem pogut veure molts i molts treballs fotogràfics i de molts autors diferents.

En aquests anys que han passat des de la celebració del desè aniversari, el panorama de sales d'exposicions i, sobretot, fotogràfiques no ha variat gaire. Continuen havent-hi les mateixes sales, la qual cosa ens anima a seguir en el que fem.

Exposicions que continuarem programant mes a mes sempre que tinguem fotògrafs  que vulguin ensenyar els seus projectes en aquesta sala. Exposicions que, tant de bo, els habitants  de Torroella de Montgrí  i d'altres indrets vagin descobrint i gaudint. Només cal un mínim esforç, desplaçar-nos fins al claustre de l'Hospital.

Nosaltres, des de l'associació, estem decidits i motivats per buscar els artistes, canviar mensualment les exposicions i portar al nostre poble les mirades des de punts de vista ben diversos, i enriquir i aportar el nostre granet de sorra a la vida cultural de Torroella. Cal que ens felicitem per aquesta fita aconseguida, per la regularitat i constància.
Fem servir el boca-orella per donar a conèixer aquest espai privilegiat i el que aquí s'hi trobarà mes a mes.

Vicenç Rovira
Amics de la Fotografia


No hay comentarios:

Publicar un comentario